Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Festival corsari a Catalunya arran del 155

zentauroepp43337245 madrid 15 05 2018 reunion esta ma ana en el palacio de la mo180515100550 / DAVID CASTRO

Palamós recorda aquests dies el 475è aniversari de l'atac d'en Barba Rossa. Qui sap si en un futur Catalunya (república lliure o confederada) emularà l'atac d'uns corsaris que van intentar, indignament durant segles, l'extermini de la nostra cultura i llengua. Entre els actes, es recordarà a tres bandarres, coincidents en el temps, que es disputaven el lideratge del genocidi cultural de Catalunya.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Un, com aquell que no vol, es va carregar el Govern legítim de la Generalitat amb acusacions falses i amb un artefacte, dit el 155; un altre, de malnom 'el falangito', es va fer un lloc al món polític espanyol gràcies als atacs a la llengua catalana i a la negació de la nostra història; i, per acabar-ho d'adobar, un socialista renegat, per no perdre les simpaties dels votants espanyols, va proposar agreujar les lleis perquè els catalans passessin més anys a la presó, atès que ja no estava vigent cremar-los vius a la foguera, com als heretges.