Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"El castell de Montjuic està oblidat per l'Ajuntament de Barcelona"

Imatge del castell de Montjuïc, on el Govern havia previst inicialment ubicar el Memorial Democràtic. / JOAN CORTADELLAS

El castell de Montjuïc està oblidat per l'Ajuntament de Barcelona, a més de les denúncies per assetjament sexuals que estan patint algunes de les dones que treballen per aquest sector.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

L'única forma que tens per arribar al Castell de Montjuïc és amb el funicular des de Paral·lel, que et deixa a mitja muntanya, o amb l'autobús 150 des de Plaça d'Espanya. El problema arriba quan el Funicular de Montjuïc tanca durant 6 mesos aproximadament per obres, però hi ha una línia especial d'autobusos que fa el mateix horari. 

En canvi, el bus 150 és una línia nefasta; si no falla l'autobús, fallen molt els horaris i l'espera per al pròxim són entre 15 o 20  minuts. En aquesta zona no hi ha molta claredat, està totalment sola i  els carrers també estan buits. A part d'això, hi ha alguns fanals que  no s'encenen i fa molta por caminar per la muntanya.

L'Ajuntament ha de fer alguna cosa; fer que el bus 150 passi amb més freqüència, allargar l'autobús 55 que finalitza a Plaça Dante (i gairebé no hi puja ningú) o que la policia patrulli aquesta zona, així podrem estar més segurs.