Set recurrent

Les sèries que van passar pel palau El Rincón abans del casament de Tamara Falcó: de ‘La Promesa’ a ‘La que se avecina’

El palau on es casen avui la marquesa de Griñóñ i Íñigo Onieva ha acollit multitud de rodatges, com el de la nova sèrie diària de La 1.

Tamara Falcó i Íñigo Onieva es diuen el ‘sí, vull’ aquesta tarda al palau El Rincón, una propietat que la marquesa va heretar del seu pare i que ha servit de set d’algunes sèries que hem vist a la petita pantalla. 

Situat a l’Aldea de Fresno, aquest idíl·lic palau ha servit com a lloc on transcorren algunes trames de sèries com ‘La que se avecina’,’La Promesa’ i ‘Lo que escondían sus ojos’, tot i que també han tingut cabuda en la propietat pel·lícules com ‘Mientras dure la guerra’ i documentals com ‘La Marquesa’, protagonitzat per la mateixa Tamara a Netflix. 

Es tracta per tant, d’un set recurrent per a les històries que s’expliquen a televisió. Potser, la més important, la de ‘La Promesa’. La nova aposta de La 1 va gravar en aquest lloc la seva primera temporada, és a dir des del primer capítol fins al 122. L’equip va aprofitar l’espectacularitat de l’entorn per situar-hi els Luján, i explicar les seves aventures i desaventures. 

A causa de l’enllaç que té lloc avui, la ficció diària ha hagut de canviar de «plató» per rodar la segona temporada, traslladant-se al Palau Reial de La Granja. Encara es desconeix, si passat el casament, tornarà al Rincón per continuar gravant la segona temporada. 

A més, aquest escenari també ha sigut protagonista de casaments televisius, no només reals. I és que al Rincón, es va gravar l’enllaç medieval entre Antonio Recio i Berta a ‘La que se avecina’. Però l’esmentat espai també ha sigut l’elegit per gravar altres sèries com ‘Lo que escondían sus ojos’, pel·lícules com ‘Mientras dure la guerra’ i documentals com ‘La Marquesa’, protagonitzat per la mateixa Falcó. 

El que sembla clar, és que després del casament, segur que aquest palau continuarà sent ‘El Rincón’ de molts projectes audiovisuals.