A ‘Sálvame’

Kiko Matamoros, entre llàgrimes al parlar del seu casament amb Marta López Alamo: «Vaig sentir la meva mare»

  • Carmen Borrego trenca el seu silenci després de ser àvia: «Em vaig assabentar del naixement del meu net pel meu fill»

  • El discutit gest de Kiko Matamoros amb ‘Sálvame’ a l’entrar al seu casament

TELECINCO

‘Sálvame’ ha començat la nova setmana amb un programa carregat d’emocions. Després que Carmen Borrego trenqués el seu silenci després d’haver-se sigut en àvia, Kiko Matamoros també es va emocionar al parlar al programa de Telecinco del seu recent casament amb Marta López Alamo: «El més emocionant va ser la cerimònia».

«Em vaig emocionar de veritat en tres moments: un moment important va ser quan vaig veure el meu net i ens va portar els anells», va assegurar el tertulià amb una veu que se li va entretallar al rememorar l’esmentat moment.

Matamoros va continuar esmentant moments del seu casament, arribant a plorar al recordar la seva mare: «Una amiga de la meva mare, Angelita, va llegir les peticions que es fan per la parella i per l’església. Era una amiga de la meva mare, que fa 22 anys...». 

«Fa 22 anys que la vaig perdre, i vaig sentir i vaig viure la meva mare», va expressar el col·laborador, que també va admetre que la va recordar durant les paraules del seu fill, Diego Matamoros, en la cerimònia i el reconeixement que els seus fills van fer de la seva actual dona, Marta López Alamo.