A ‘Martínez y hermanos’

Jesús Vázquez revela el que va demanar a Paolo Vasile abans de la seva sortida de Mediaset

  • Telecinco recupera el mític ‘¡Allá tú!’: prepara una renovada versió amb Jesús Vázquez

  • Telecinco modifica el final de ‘Sálvame Deluxe’: nova data de comiat

MOVISTAR PLUS+ / FREMANTLE

Jesús Vázquez va fer una petició televisiva a Paola Vasile abans que deixés de ser CEO de Mediaset. El presentador va visitar l’última entrega de ‘Martínez y hermanos’ a Movistar Plus+, i va revelar que va demanar a l’exdirectiu que donés una nova oportunitat a ‘Allá tú’, el programa amb què tornarà pròximament a Telecinco: «L’hi deia tota l’estona».

A més de revelar aquest desig, que la nova directiva del grup audiovisual acaba de concedir-li, Jesús Vázquez també va parlar de la reacció que va tenir quan li van comunicar que el format tornaria a Telecinco amb una nova etapa en el ‘prime time’: «Em vaig posar contentíssim perquè, de veritat, és un programa en el qual m’ho passava molt bé i a la gent li agradava molt. Era molt divertit, molt boig. Vaig aprendre molta tele».

D’altra banda, el comunicador també va assegurar que aquesta nova etapa d’‘Allá tú’ comptarà amb «importants novetats en la mecànica», tot i que prometent que «l’essència no canviarà en absolut»: «Volem la mateixa energia, les mateixes tonteries i les mateixes bogeries. Volem el mateix banquer (la persona amb qui jo negocio per telèfon), mateix equip i fins i tot els mateixos càmeres, el regidor...».

A més, Vázques també va defensar la idea de fer un programa paral·lel amb la convivència dels concursants del programa produït per Gestmusic (‘Operación Triunfo’, ‘Tu cara me suena’) a l’hotel en el qual s’allotgen durant les gravacions: «Ells ho viuen com un ’Gran Hermano’. Jo sempre deia que hauríem de fer l’altre ’Allá tú,’ amb càmeres a l’hotel».