Vídeo

Pedrerol i ‘El chiringuito de Jugones’ revolucionen les xarxes amb la seva nadala nadalenca

Els integrants del programa esportiu de Mega van interpretar aquesta cançó per felicitar les festes

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

‘El chiringuito de Jugones’ ha felicitat les festes nadalenques als seus seguidors d’una curiosa manera. Josep Pedrerol i tot l’equip del programa esportiu d’Atresmedia segueixen fidels a les seves tradicions per aquestes dates i han interpretat una nova nadala composta per ells mateixos.

«Regresaron los abrazos y volver a estar juntitos», va començar cantant el presentador i director de l’espai de Mega, cedint-li el testimoni els seus col·laboradors: «Que la vida es medio día y sonriendo se vive mejor. Y aunque no tengamos playa, vente a nuestro chiringuito. Tus problemas pon en 'pause'. Hazte ese favor».

«Cada noche risas combativas con debate y exclusivas, con sinceridad y pasión. La ilusión y la verdad banderas de un programa con un lema cada vez más y mejor. Cada año más, contando siempre contigo. Cada año más, con la luna como testigo. Cada año más, crece y crece y de a poquito la familia chiringuito», diu la lletra d’aquesta cançó.

No és l’únic programa d’Atresmedia que ha fet la seva pròpia nadala. Fa unes setmanes, ‘La ruleta de la suerte’ també estrena el Nadal creant la seva pròpia cançó nadalenca amb uns tocs molt rumbers.

En aquesta estrena, Jorge Fernández va lloar el treball de Chema, director de la banda musical de ‘La Ruleta’, ja que és l’autor de les lletres d’aquestes nadales. «És qui es curra cada any una nadala diferent» deia el presentador per després acabar «És brutal amb un toc rumber i transmet molta alegria».