Canvi de cadena

Un dels tertulians més coneguts d’‘Al rojo vivo’ abandona Ferreras i se’n va a TVE

El periodista ja col·laborava en la corporació amb Xavier Fortes

Antonio García Ferreras ha perdut un dels seus tertulians més veterans. Jesús Maraña, director editorial de ‘Público’, ha decidit abandonar ‘Al rojo vivo’ per passar a TVE, on ja ha debutat com a col·laborador d’‘Hablando claro’ amb Lourdes Maldonado i Marc Calderó. Es dona per descomptat que també causarà baixa a ‘La Sexta Noche’, on apareixia pràcticament des que va néixer el programa.

En els dos programes de La Sexta, el periodista solia protagonitzar intervencions assenyades i s’ha caracteritzat per aportar dades contrastades, seny i arguments al debat, en el qual, en més d’una ocasió, s’ha enfrontat a tertulians com Eduardo Inda i María Claver.

Ha sigut el periodista qui ha confirmat la notícia a través del seu compte personal de Twitter: «Per si a algú li interessa, un canvi personal. Després de molts anys col·laborant a ‘Al rojo vivo’ i en altres programes de La Sexta, he decidit acceptar la proposta de la televisió i la ràdio públiques per participar a ‘Hablando claro’ i a ‘Las mañanas de RNE’.

Es pot recordar que Maraña, que té una llarga trajectòria en el món del periodisme i els mitjans de comunicació, ja col·laborava a RTVE amb el programa ‘La Noche en 24 horas’, que compaginava amb les seves aparicions a la cadena d’Atresmedia.

.