En una entrevista

Mariló Montero ataca Pedro Sánchez: «Està acabant amb l’harmonia social i amb la classe mitjana»

La periodista assegura que el president del Govern central «ens fa sentir que vivim en un país perillós»

EL PERIÓDICO

Mariló Montero no es mossega la llengua a l’hora de donar la seva opinió sobre el president. L’actual col·laboradora d’‘Espejo Público’ va ser molt dura i directa amb el president del Govern central quan va ser preguntada per la situació d’Espanya en una entrevista concedida a ‘El Mundo’: «S’està produint una de les bretxes socials més profundes des de la Guerra Civil, perquè Pedro Sánchez està acabant amb l’harmonia social i amb la classe mitjana».

«El president ens fa sentir que vivim en un país perillós on tenim por de posar l’aire condicionat a l’estiu i la calefacció a l’hivern, que s’enfronta a Algèria, que té més dependència del gas rus que qualsevol altre país d’Europa, que fomenta el funcionariat en lloc d’ajudar l’emprenedor, que regala 400 euros als joves per anar al teatre i comprar un videojoc», va continuar dient la periodista.

Montero també va assegurar que el cap de l’Executiu espanyol practica la supèrbia, però no l’autocrítica: «Ha acabat amb el socialisme amb una coalició en què queden dos ministeris que no serveixen per a res».

«Zapatero va dir a la seva dona Sonsoles una frase lapidària: ‘Si jo he pogut, qualsevol pot ser president’. I això és el que estem vivint ara mateix. Amb els pitjors incendis dels últims 30 anys i el responsable de l’Executiu tan fatxenda marcant texà. Així que vagi-se’n, senyor Sánchez. ¡Vagi-se’n!», va sentenciar la presentadora, al·ludint a la fotografia retallada feta al lloc de comandament avançat al Puerto de Miravete, a la zona afectada per l’incendi al Parc Nacional de Monfragüe, i que ja va ser explicada per un fotoperiodista fa temps.