La seva experiència

Toñi Moreno parla de la seva sexualitat després del discurs de María del Monte: «No és fàcil acceptar-se i explicar-ho»

La presentadora té una relació d’amistat amb la cantant des de fa anys

Premios Diversa

El dia en què María del Monte reconeixia obertament que li agradaven les dones, Toñi Moreno va assistir a l’entrega dels Premis Diversa 2022, guardó que s’entrega a institucions, empreses i persones que treballen en la normalització de les diferents orientacions o identitats sexuals. Aprofitant la seva presència, l’andalusa va fer una picada d’ullet a la cantant i va parlar de la seva sexualitat.

«Aquesta nit María del Monte ha dit una frase que deia alguna cosa semblant a: ‘jo soc una de vosaltres i la meva parella és aquí a baix’. Jo sé que a ella li ha costat molt. Jo tinc la necessitat que la meva filla no passi pel mateix que vaig passar jo. A mi em va costar tant sortir de l’armari perquè ni tan sols jo m’ho explicava», va proclamar Toñi.

«Quan a mi m’agradaven les noies d’institut, jo el que m’explicava és que eren molt bones amigues meves perquè a l’escola m’havien dit les monges que això era pecat. Jo això ho tenia a ferro i m’ha durat fins fa un quart d’hora. Tinc 46 anys», va afegir la presentadora.

«Tots som aquí perquè no és fàcil. No és fàcil acceptar-se, explicar-ho i dir-s’ho a una mateixa. No vull que la meva filla tingui aquests problemes. Vull que només es plantegi qui li agrada o qui és. Que visqui amb aquesta llibertat. Per això tenim aquesta obligació», va argumentar amb il·lusió.

De fet, fa tot just unes setmanes, Toñi va entrevistar María a ‘Déjate querer’, on li va preguntar si tenia algun interès amorós: «Estic enamorada, sí, però, corresposta, no ho sé. ¡I tampoc t’importa! T’ho diré fora», va ser la críptica resposta que va rebre la presentadora.