Vídeo

Rosalía, sobre com escriu les seves lletres a ‘El hormiguero’: «Les millors em surten ajaguda»

L’artista assegura que té diferents maneres de compondre, tot i que creu que les millors les escriu ajaguda

  • Rosalía llança ‘Motomami’: «Continua sent incòmode que una dona s’expressi lliurement en el terreny sexual»

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

Rosalía va tornar aquest dijous al plató de ‘El hormiguero’ per presentar ‘Motomami’, el seu nou disc. A més de tractar altres assumptes, l’artista va parlar de com compon les lletres dels seus temes després que Nuria Roca i Pablo Motos, que va connectar a través de videotrucada, li preguntessin: «Depèn de la cançó».

«Hi ha cançons de què tinc unes quantes línies començades al mòbil i després les continuo. N’hi ha altres que escric en paper i em poso a l’estudi a dedicar-los hores. Les millors jo crec que em surten ajaguda al llit», va afirmar l’artista catalana en la resposta que va donar a aquesta pregunta.

Instants després, Nuria Roca també va preguntar a Rosalía quin és el moment en què s’adona que una cançó està acabada: «Quan no estic neuròtica perduda. Quan la puc escoltar i ja, perquè sinó sempre estic prenent notes, dient ‘cal fer aquest ajust’».

«No tinc la resposta. Clarament, és una música amb molta màgia. Et fa moure, que t’alegra i que et fa donar molt ‘feeling’. És una música molt especial, que ja té anys, com a gènere. A mi m’encanta. Jo sempre el reggaeton. Sempre el cantava i el ballava amb les meves cosines a la fira les actuacions de Don Omar o Lorna», va respondre l’artista quan la presentadora li va preguntar el secret de per què el reggaeton agrada a tanta gent.