Alto

María Teresa Campos recalca les seves ganes de tornar a treballar: «Soc gran, però no tonta»

La presentadora ha reconegut que vol continuar treballant

‘Mi casa es la tuya’ va visitar aquesta setmana María Teresa Campos per parlar, entre d’altres coses, del seu desig per tornar a la televisió. La presentadora ha manifestat en multitud d’ocasions que té ganes d’aparèixer en algun programa, i en l’entrevista emesa a Telecinco ho va destacar una cop més. Quan li van preguntar sobre el tema, la comunicadora va donar més detalls de per què vol tornar a aparèixer en algun contingut.

La presentadora va reconèixer a Bertín per què vol treballar malgrat superar els 80 anys: «Sé que puc fer coses i em trobo amb facultats per fer-les», va detallar en la conversa. Abans de continuar, en l’argument va destacar que no necessàriament vol tornar a presentar un format com a tal, sinó que acceptaria participar d’alguna manera, com per exemple de tertuliana o amb secció pròpia.

María Teresa Campos va aprofitar per llançar un missatge a aquells que opinen que és massa gran per estar treballant a la televisió: «Crec i sé que puc fer coses i em trobo amb facultats per fer-les», va ressaltar davant les càmeres del programa de Telecinco reivindicant les seves ganes de tornar a treballar.