Directe

El dard de Wyoming a Urdangarin per les fotos: «La presó li ha funcionat i està reinserit»

El presentador també va voler analitzar la sonada polèmica per la suposada infidelitat

Les imatges difoses aquesta setmana d’Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armonía han causat un gran enrenou en el panorama nacional. La polèmica ha arribat també a ‘El intermedio’, des d’on el Gran Wyoming va voler llançar aquest mateix dijous un sonat flasca a l’exjugador d’handbol amb el seu habitual to irònic per la trama en la qual s’està veient involucrada tota la família reial.

El presentador va analitzar les primeres declaracions d’Urdangarin respecte a això en les quals va assegurar que tots els membres de la família «gestionaran les dificultats junts». Wyoming va aprofitar per llançar-li un primer dard: «Enhorabona, sembla que la presó ha funcionat i està plenament reinserit en la societat».

El còmic va voler anar més enllà i va aprofitar per deixar anar un sonat flasca a l’exesportista per les trames de corrupció en les quals s’ha vist implicat i que el van portar a la presó: «Ara es relaciona amb advocades i no amb corruptes. Bé, ni pel que sembla tampoc amb la infanta Cristina, segons diuen», va sentenciar amb to d’humor.

Temes:

Gran Wyoming