Antiga nòvia

Un comensal de ‘First Dates’ explica per què va acabar amb la seva relació: «Va tenir un viatge astral»

Un jove va confessar que les diferents visions que tenia de les coses amb la seva nòvia van provocar que no encaixessin ni seguissin

A ‘First Dates’, els solters aprofiten per explicar algunes dades de la seva experiència amorosa i sentimental. En una de les cites recents del programa de Cuatro, un dels solters va decidir sincerar-se sobre els motius pels quals va posar punt final a la seva anterior parella després de mesos junts. 

En aquesta ocasió, l’enamorament sobtat entre dos participants que acudien a l’espai va ser instantani. Tot just veure’s es van agradar. José va acudir al format de cites per trobar una cosa estable i va veure en Blanca la noia perfecta per a aquest objectiu. Tanta va ser la complicitat entre ells al llarg de la nit, que el noi es va atrevir a parlar de les seves últimes parelles i sincerar-se. 

El jove va detallar que la seva última nòvia havia sigut una relació de més de dos anys i mig. Blanca es va interessar per conèixer per què va acabar aquesta història d’amor si, segons deia ell, anava bastant bé i els motius la van deixar molt sorpresa: «Va fer un viatge astral i no va tornar», va respondre amb cara d’estar parlant seriosament. 

José va donar més detalls després de la seva curiosa declaració i va reconèixer que la seva exparella era una dona molt espiritual. Va portar aquest assumpte i aquesta manera d’entendre les coses a un extrem tan dràstic que van acabar tenint visions de la realitat molt diferents. Això va provocar la ruptura de manera taxativa.

Temes:

Cuatro