Xarxes socials

La reflexió de Cristina Pedroche després de les campanades: «Estan sent dies difícils»

La presentadora reconeix que l’estan afectant alguns dels atacs que ha rebut a les xarxes

Uns dies després de fer història amb les campanades d’Antena 3, que per primer cop van aconseguir superar en audiència les de TVE, Cristina Pedroche ha compartit una reflexió a les seves xarxes socials. A través d’un post publicat a Instagram, la presentadora s’obre en canal i explica com s’ha sentit durant els últims dies.

Uns dies que «han sigut difícils» a causa dels atacs que ha rebut per part d’alguns usuaris: «Tot i que intento mantenir-me una mica al marge i no llegir res, sempre hi ha comentaris i gestos que m’arriben i em fan sentir malament». «Malament no, molt malament», reconeix Pedroche, que fa uns dies ja enviava un missatge als seus ‘haters’ des del plató de ‘Zapeando’. 

La col·laboradora matisa que, malgrat el costat negatiu de l’experiència, va viure una nit inoblidable a la cadena d’Atresmedia: «Aquest any volia que fos el més especial i us juro que aquella nit vaig disfrutar moltíssim». «Crec que se’m notava, que estava feliç, esplèndida, de veritat que semblava que havia tornat a néixer», comenta Pedroche, que anteriorment ja havia explicat que volia «renéixer» amb el seu vestit.

D’altra banda, afirma estar «molt feliç» i agraïda per poder lluir un disseny de 1991 de Manuel Piña: «Soc conscient del privilegi que és haver-me convertit en la seva musa pòstuma». A més, també parla sobre la caracterització per amagar la seva melena: «Els cabells no fan que una dona sigui més o menys guapa, i per descomptat, ni millor o pitjor persona». Per aquesta raó, la setmana abans va decidir portar perruques «per normalitzar-ne l’ús com una opció per a qui ho vulgui».

Pedroche: «Molts no se n’alegren de veritat»

Pedroche es mostra disposada a continuar acompanyant l’audiència de les campanades «durant tota la meva vida», tot i que en aquests moments li ve de gust estar uns dies tranquil·la: «Potser és pel cúmul de cansament, també d’insults i males paraules, i altres coses, perquè la gent em felicita quan sé que molts no se n’alegren de veritat». 

«Felicitar-me amb l’audiència no em val. Em val que el 31 em diguis: ‘Molt bé, Pedroche’ (...) cada 31 em quedo despullada quant a sentiments i ho dono tot, si aquest dia no hi ets, per mi no té sentit que hi siguis el dia de les audiències», afegeix la presentadora, que prefereix no presumir de les audiències que aconsegueix: «Ho faig per mi, és una recompensa personal». No obstant, es mostra molt agraïda per l’acollida: «Gràcies a això puc continuar fent-ho».