Des de la Puerta del Sol

Patricia Conde i Miki Nadal presentaran el pre-raïm de ‘Feliz año Neox’

Els còmics retransmetran les mítiques campanades del canal temàtic d’Atresmedia després del retrobament especial de ‘Sé lo que hicisteis...’

MOVISTAR + / GLOBOMEDIA

Les ‘precampanades’ de Neox també comptaran amb dues cares molt icòniques de ‘Sé lo que hicisteis...’. Patricia Conde i Miki Nadal conduiran la retransmissió del mític especial del canal temàtic d’Atresmedia Televisión des de la Puerta del Sol de Madrid, segons revela el grup audiovisual en una nota de premsa.

Prèviament al pre-raïm, tal com YOTELE va avançar en exclusiva fa unes setmanes, Neox reunirà Patricia Conde, Pilar Rubio, Dani Mateo, Miki Nadal, Cristina Pedroche, Berta Collado, Alberto Casado i Rober Bodega a ‘Feliz Año Neox: Sé lo que hicisteis... los últimos diez anos’, especial amb el qual que es recordarà al mític especio de La Sexta.

Produït per Globomedia (‘El intermedio’, ‘Zapeando’), l’espai comptarà amb sorpreses i ‘cameos’ de rostres famosos. L’especial també recordarà amb els seus protagonistes, entre molts altres continguts, imatges mítiques, anècdotes, reportatges a peu de carrer, «grans moments» televisius o personatges de l’univers d’‘SLQH...’, però sempre amb l’humor, entreteniment, esperit i segell propi que van caracteritzar el programa en les seves set temporades.

‘Zapeando (Gourmet Edition)’ completarà la programació especial de Neox del pròxim 30 de desembre

‘Zapeando (Gourmet Edition)’ completarà la programació especial de Neox del pròxim 30 de desembreJusto abans de l’emissió de ‘Feliz Año Neox: Sé lo que hicisteis... los últimos diez años’, a les 21:00 hores, el canal oferirà en ‘prime time’ ‘Zapeando (Gourmet Edition)’ amb els millors moments del programa de La Sexta en aquest 2021.

Així, aquest especial, de la mà de Dani Mateo i Lorena Castell, recordarà les millors imatges de l’espai com les divertides situacions viscudes amb la ‘síndria milionària’; la millor selecció d’imatges d’esports o animals; un ampli repàs de seccions de col·laboradors com les de Boticaria García, Josie, les ‘comandes’ de Valeria Ros a ‘Lo que compras y lo que te llega’ o les crítiques més dures que ha rebut el programa i els seus ‘zapeanders’ a la secció setmanal de Santi Alverú; a més de tot el que hem après aquest any, entre molts altres continguts.

Temes:

Atresmedia