A ‘Su casa es la suya’

Bertín va confessar a Toñi Moreno com va ser la seva arribada a Mediaset gràcies a Pedro Piqueras

El presentador va parlar sobre la seva vida personal i professional

Telecinco

L’especial ‘Su casa es la suya’ en què Toñi Moreno va entrevistar Bertín Osborne. Va servir perquè el presentador se sincerés sobre la seva vida personal i professional amb algunes anècdotes inèdites fins al moment. Moreno va preguntar a Osborne per la relació amb la seva família, la mort del seu fill o el divorci amb la seva exdona Fabiola Martínez, però també per la seva arribada a Telecinco.

En un moment donat, Pedro Piqueras va intervenir per videotrucada per parlar amb Bertín, amb qui té una amistat des de fa «mil anys». El periodista va ser l’encarregat d’explicar com gràcies a ell, es va poder gestar l’aterratge d’Osborne a la cadena.

«La meva mare i jo érem en un port i tu ens vas veure i vas preguntar qui era aquesta senyora, com si fos la meva nòvia. Jo et vaig dir que era la meva mare i tu la vas convidar a esmorzar al teu barco», va explicar el periodista. També va confessar que la foto que ella es va fer amb el cantant, l’ensenyava després amb orgull als seus coneguts i familiars.

Un temps després, el presentador va dir a Piqueras que li «agradaria anar a Telecinco», unes paraules que van ser suficients perquè ell comencés a moure fils. «Li vaig dir que no es preocupés, que jo faria d’enllaç. Vaig anar un dilluns a veure Paolo Vasile, vam menjar amb ell, i dimecres ja tenia el contracte firmat», va comentar.

Toñi Moreno va preguntar sorpresa si tota la responsabilitat havia sigut de Pedro. «Bé, de la meva mare una part, meva una altra i la gran responsabilitat de Paolo Vasile. Si ells no arriben a entendre’s no hauria funcionat. És així», va confessar el presentador d’‘Informativos Telecinco’.