Vídeo

Pedroche es talla els cabells en la seva nova promo de les Campanades: «Soc qui vull ser»

La presentadora continua generant expectació davant les seves setenes campanades a Antena 3

Cristina Pedroche vol continuar sorprenent els espectadors a la Nit de Cap d’Any. La presentadora continua publicant una sèrie de misterioses promos amb les quals pretén generar expectació davant les Campanades d’Antena 3, una cita que presentarà per setè any consecutiu juntament amb Alberto Chicote

En el primer d’aquests vídeos, Pedroche es despulla pels carrers de Madrid després de llegir i escoltar crítiques sobre la seva persona. L’objectiu és explicar que, malgrat les «males paraules i els insults», ella es manté fidel a les seves idees: «Em continuo reposant i continuo endavant veient el meu camí, perquè sé on he d’anar. Al final, faig el que jo vull»

En la segona promo, la col·laboradora de ‘Zapeando’ apareix a l’interior del rellotge de la Puerta del Sol. Mentre inspecciona la seva maquinària troba unes tisores que utilitza per tallar-se la melena, floc a floc. En els últims segons del vídeo agafa una maquineta i la mira fixament fins que, finalment, decideix encendre-la. ¿S’atrevirà a rapar-se els cabells per sorprendre amb un nou look en l’última nit de l’any?

El vídeo finalitza amb un contundent missatge. «Soc qui vull ser. Que ningú et talli les ales». Els col·laboradors de ‘Zapeando’ han compartit les seves impressions durant l’entrega d’aquest dijous. «¿Què creieu, amics? ¿Es raparà o li ha marxat del cap?», ha plantejat Dani Mateo, que avança que la Cristina és «capaç de qualsevol cosa».