¿Parella a la vista?

Alba Carrillo parla a ‘Ya es mediodía’ sobre la seva suposada relació amb Canales Rivera

La col·laboradora de Telecinco i el torero podrien haver iniciat un romanç, segons una revista

Setmana de relacions sorpresa entre algunes de les celebritats més conegudes del nostre país. Si ahir saltava la notícia d’un possible romanç entre Bárbara Rei i Bigote Arrocet, la revista Semana porta aquest dimecres a la seva portada unes fotografies d’Alba Carrillo i Canales Rivera acompanyades per un contundent titular: «Parella sorpresa». «Es van menjar a petons pels carrers de Madrid i van passar la nit junts», afirma la publicació. 

La protagonista d’aquesta història ha acudit aquesta tarda a ‘Ya es mediodía’, espai en què col·labora habitualment, per donar la cara i aclarir el tipus de relació que manté amb el torero. «Ell és molt col·lega de la meva mare, s’han fet íntims a ‘Secret Story’. Els amics de la meva mare són els meus amics», va començar dient Alba: «Jo aquí no veig que m’estigui fent un petó. No feu cas de rumors». 

La model va insistir que tots dos són solters i va assegurar que, de moment, l’amor no ha trucat a la seva porta: «La meva mare l’estima molt i m’ha parlat fenomenal d’ell. És un oncle meravellós i divertit, allà hi havia més gent que no surt, fins i tot hi era la meva mare». «¿Creus que amb ella davant faré alguna cosa?», va preguntar davant Sonsoles Ónega i la resta dels seus companys abans de sentenciar: «No som parella»

Aquestes declaracions no han convençut massa els col·laboradors del programa, que han continuat prement perquè reconegués si se sent atreta cap a Canales Rivera. «Està boníssim, això ja ho sabíeu d’abans», va confessar la tertuliana abans que Sonsoles li llancés una pregunta determinant: «¿Sou amics i déu dirà?». «Doncs sí», va admetre Alba, confirmant que es tanca a iniciar una relació amb el torero. 

Temes:

Alba Carrillo