Ball de programació

Calleja es queda una altra setmana a Telecinco, que envia ‘El debate de las tentaciones’ a Cuatro

Nou ball de programació als canals de Mediaset. Telecinco relega per tercera setmana consecutiva el debat de ‘Secret Story’ a la franja de ‘late night’ per continuar apostant per ‘Planeta Calleja’, que la setmana passada va liderar amb el seu especial des de La Palma. Aquest diumenge, la cadena principal del grup estrenarà la nova temporada del format presentat per Jesús Calleja

D’aquesta forma, Telecinco li arrabassa a Cuatro un dels seus productes estrella amb l’objectiu de reforçar les seves audiències. La primera entrega de la nova temporada comptarà amb Kiko Rivera com a convidat, que aquesta mateixa setmana avançava a ‘El show de Bertín’ unes declaracions que havia concedit durant el seu viatge al Nepal amb Calleja. 

El fill d’Isabel Pantoja es va embarcar fa uns mesos en l’aventura més gran de la seva vida juntament amb el lleonès, quan encara mantenia una nul·la relació amb la seva mare. La cadena avança que el DJ es va quedar atrapat al Nepal per un error burocràtic sobre les hores en què havia d’haver-se fet la PCR, cosa que el va obligar a quedar-se un dia més al país asiàtic.

El salt de ‘Planeta Calleja’ a Telecinco no és l’únic canvi a la graella de Mediaset. Després dels seus resultats fluixos al canal principal, el debat de ‘La isla de las tentaciones’ tornarà a Cuatro a partir de la setmana que ve. L’espai presentat per Sandra Barneda es continuarà emetent els dilluns a la nit però començarà les 22:45 hores. 

‘El debate de las tentaciones’ no ha aconseguit destacar des de la seva estrena al novembre, ja que ha registrat dades entorn del 10% de quota de pantalla contra l’imbatible ‘Masterchef Celebrity’. Telecinco substituirà el programa el pròxim dilluns amb ‘50 sombras más oscuras’, pel·lícula protagonitzada per Jamie Dornan i Dakota Johnson.