Així va ser la seva visita

Els titulars de Piqué a ‘El Hormiguero’: «L’estat anímic de la gent és millor que el de Barcelona»

El futbolista del Barcelona va acudir al programa després de cancel·lar la seva visita la passada setmana

Antena 3

Després de cancel·lar la seva visita la passada setmana, Gerard Piqué va acudir ahir a la nit a ‘El Hormiguero’. El jugador del Futbol Club Barcelona entrava al plató revelant per què va suspendre la invitació. A més, revelava com se sent amb l’arribada de Xavi Hernández a l’equip i va parlar de la seva faceta com a empresari. Aquests han sigut els seus titulars:

-Sobre la cancel·lació de la seva visita: «Ja saps com funciona això. Hi havia entrenador nou i vam decidir ajornar aquesta entrevista i Xavi ni ho sabia. Va ser una decisió pròpia que vaig prendre jo».

-Sobre si ‘les normes de Xavi’ eren per ell: «Sembla que és anormal que es posin normes. Una cosa és el que digui la premsa i una altra la veritat. Allò de no fer surf ni anar amb bicicleta elèctrica mai ho ha dit ell».

-Sobre la Copa Davis: «Tenim un problema perquè la gent no és a les pistes, sinó dinant. A Madrid la gent va al tennis a dinar i veure el partit a la tele», va dir en to de broma.

-Sobre Barcelona i Madrid, creu que la seva ciutat s’està apagant i veu Madrid amb «més vida, contingut i coses per fer». Tot i que continua creient que «Barcelona és la millor del món amb diferència», reconeix que «últimament, quan vinc a Madrid sento que l’estat anímic de la gent és millor que el de Barcelona».-¿Seria president del FC Barcelona? «Hi ha dies que sí i hi ha dies que no».

-Sobre la seva retirada i com viuen els futbolistes aquest moment: «No estem preparats per retirar-nos». «Estaria bé que ens ensenyessin a portar aquest canvi».

Temes:

Gerard Piqué