Continua la guerra al clan

Terelu respon a Carmen Borrego i ‘Sálvame’: «Estimo la meva filla, tot i que us foti, m’importa una merda»

La col·laboradora va respondre a ‘Viva la vida’ al polígraf de la seva germana i les seves últimes declaracions contra Alejandra Rubio

La guerra al clan Campos sembla no haver arribat a la seva fi. Després del polígraf de Carmen Borrego al ‘Deluxe’, on sortien a la llum més intimitats sobre la relació amb Alejandra Rubio, aquest dissabte va arribar el torn de rèplica per a Terelu Campos. La col·laboradora es veia obligada a respondre a ‘Viva la vida’ als atacs de la seva germana des de ‘Sálvame’.

«Cal posar-li molt sentit de l’humor, devia ser un polígraf divertit. Em vaig descollonar», va expressar la més gran de les Campos, que es va queixar obertament: «Jo no parlo de la seva família, és ella la que posa una pregunta de la seva família. És fals que la seva família estigués relegada a la festa d’aniversari. Estic segura, poso les mans al foc, que aquesta persona (la seva filla) no ha posat cap pega. Així ho vaig viure i així ho sento. Flac favor si algú vol protegir les persones de les que no es vol parlar»

«A mi em dol la meva filla, si sona molt Pantoja m’ho passo pel folre. En la joventut tots ens equivoquem, teniu una memòria molt fràgil. Si un no s’equivoca en la joventut, ¿quan ho farà? Quan algú estima algú, l’estima i l’aconsella en la privacitat. És el que faig jo, estimo la meva filla, el més important de la meva vida, us foti o no. Si us fot, m’importa una merda. La protegiré, és el meu deure com a mare», va afegir molt enfadada Terelu.

«Els que diuen estimar-me... ¿Toquen un fill? Me casum la mar serena», va expressar. No obstant, Terelu va tornar a deixar molt clara la seva voluntat que es freni aquesta guerra familiar als platós: «pel costat que sigui, m’és igual. N’estic farta, molt farta. Si no parlo perquè callo, si parlo perquè contesto... Jo no he fomentat això ni m’he lucrat amb això. Vull viure tranquil·la. Entenc i respecto que a qualsevol li dolguin els seus fills. I jo soc mare d’una filla formidable», va concloure.

Temes:

Sálvame