A ‘El intermedio’

Salvador Illa revela el problema de salut que li va causar l’«estrès» de ser ministre: «No ho he explicat mai»

L’exministre de Sanitat va parlar amb Thais Villas sobre la seva faceta més desconeguda

Thais Villas va portar aquest dimarts a ‘El intermedio’ una nova entrega de ‘Cara B’, la secció en la qual mostra la faceta més personal i desconeguda dels polítics. En aquesta ocasió el protagonista va ser Salvador Illa, que va parlar de la seva passió per l’agricultura i d’algunes de les aficions a què dedica el temps lliure, com sortir a córrer. «En una etapa de la meva vida em vaig dedicar a tenir un hort. Quan vaig anar a Madrid de ministre el vaig haver de deixar», va explicar. 

A més, l’actual secretari d’Organització del PSC va revelar l’impacte que va tenir sobre la seva salut el seu pas pel Govern de Pedro Sánchez com a responsable de la cartera de Sanitat en plena pandèmia de coronavirus. 

Per mantenir la calma en els moments més complicats, Illa sortia a córrer per la Moncloa durant tres quarts d’hora, segons va comentar a l’espai de La Sexta: «M’anava molt bé per desestressar-me, i després sopava a casa»

Durant la conversa amb la periodista, el líder de l’oposició a Catalunya va revelar que la pressió que tenia com a ministre li va jugar una mala passada: «És una cosa que no he explicat mai. En alguns moments, l’estrès em va provocar algun problema de ciàtica». «Vaig fer tres sessions de pilates ‘online’», va assegurar entre rialles.