Ana María Bordas ho anuncia

TVE preveu emetre a La 1 les semifinals d’Eurovisió 2022

La corporació ha presentat grans novetats sobre la candidatura d’Espanya per al Festival d’Eurovisió 2022

La reestructuració de RTVE ha provocat un canvi total en el plantejament d’Eurovisió i sembla ser que des de la casa es vol apostar fort pel festival de la cançó. Després de confirmar el Benidorm Fest com a mètode per seleccionar el representant d’Espanya l’any vinent, Ana María Bordas ha anunciat que es preveu emetre les semifinals del certamen a La 1, una clara novetat comparant-ho amb anys anteriors.

La notícia no s’ha comunicat de manera oficial, sinó que ha sorgit a partir d’un comentari de Vicente Rico, d’Eurovision Spain: «Aquest any les semifinals d’Eurovisió haurien d’emetre’s per fi a La 1, estic segur que pujarien l’audiència mitjana de les seves franges, arrossegarien més públic per a dissabte i es rendibilitzaria millor el format», ha expressat citant la cadena.

Ana María Bordas, Directora d’Entreteniment i Divulgació de RTVE des del mes de juny, ha volgut contestar a les xarxes de manera inesperada: «Ja està previst», ha confessat, afirmant que és una opció plantejada i que té una alta possibilitat que s’acabi produint.