Parla a ‘Sálvame’

Kiko Rivera rebaixa el to contra Isabel Pantoja: «Si em deixen entrar a Cantora, li faré una abraçada»

El fill de l’artista visitarà la finca familiar després de la mort de la seva àvia, Doña Ana

Kiko Rivera visitarà Cantora després de la mort de la seva àvia, Doña Ana. El fill d’Isabel Pantoja ha decidit posar rumb a la finca familiar per poder fer-li una abraçada a la cantant en aquests durs moments. Una postura que contrasta amb la carta que ha escrit aquest mateix matí, en què arremetia contra la seva mare i el seu oncle Agustín: «Són uns indesitjables».

El ‘dj’, que lamentava no haver pogut acomiadar-se de la seva àvia «per merdes de problemes familiars», s’ha posat en contacte amb Kiko Hernández per informar dels seus pròxims moviments. Fins aquesta mateixa tarda es trobava a La Graciosa, on Anabel Pantoja celebrarà el seu casament amb Omar Sánchez el divendres, 1 d’octubre. 

El col·laborador de ‘Sálvame’ ha reproduït en directe el missatge que li havia enviat Kiko. «He pres una decisió, perquè no puc estar aquí. Al final, a mi avui se m’ha mort la meva àvia, però a la meva mare se li ha mort la seva mare», explicava el cantant en un àudio. 

«Aniré a Cantora, independentment de si la meva àvia ja està incinerada o no. Allà seré. Si em deixen passar, faré una abraçada a la meva mare i me n’aniré. Si no em deixen passar, me n’aniré igualment», va afegir abans de deixar clar que està disposat a firmar una treva en la seva guerra amb Pantoja: «Crec que és el moment d’apartar certes coses i tirar endavant».