Reportatge sobre ell

José Luis Moreno adverteix a ‘Equipo de investigación’: «Estic posant moltes querelles»

El programa va analitzar els delictes pels quals va ser detingut l’artista

José Luis Moreno continua despertant la curiositat dels programes de televisió per analitzar els seus presumptes delictes de pertinença a banda criminal. ‘Equipo de investigación’ també va voler investigar sobre la qüestió en una entrega centrada en el cas que no va acabar massa bé.

Després d’anunciar el sumari i repassar la trajectòria de Moreno, Glòria Serra i el seu equip es van desplaçar fins a casa seva per donar-li l’oportunitat d’explicar la seva versió sobre els motius pels quals va ser detingut fa uns mesos.

A l’arribar al barri, l’exjurat de ‘Tú sí que vales’ va rebutjar obrir-los la porta malgrat deixar clar que sí que pretenia concedir-los una entrevista: «Tenia molt bona disposició a col·laborar amb vosaltres fins que dos o tres col·laboradors i amics m’han trucat per dir-me que el que intenteu és que parlin malament de mi i que els pregunteu si els he pagat o no. És molt cansat...», va denunciar.

Mentre que la presentadora intentava convèncer-lo de participar en el programa, ell li va llançar un seriós avís amb to amenaçador: «El que sí que et diria, sisplau, és que ho feu amb un advocat perquè són moltes les querelles que estic posant. Estic fart del tema i seria molt trist haver d’afegir-ne una més. Una salutació i gràcies pels teus missatges», va afegir en una nota de veu.