Tens moment

Losantos sorprèn al posar al seu lloc Santiago Abascal: «És una postura irresponsable»

El líder de Vox s’ha negat a revelar si ha rebut la vacuna contra la Covid-19

ESRADIO

Santiago Abascal, president de Vox, s’ha assegut aquest divendres davant els micròfons d’EsRadio. El polític ha visitat el programa de Federico Jiménez Losantos, que ha acabat esbroncant-lo després de negar-se a revelar si s’ha vacunat contra la Covid-19. 

Una escena que s’ha produït després que Losantos i Abascal s’unissin per atacar conjuntament Pedro Sánchez. «Cursi», «‘monji’l» i «‘chulo playas’» són alguns dels desqualificatius que han pogut sentir-se a l’estudi de l’emissora, tal com ha mostrat el programa ‘Todo es mentira’ durant aquest divendres a la tarda. 

No obstant, el rumb d’aquesta distesa conversa s’ha desviat després que Eduardo Inda li llancés una pregunta al convidat: «¿Vostè s’ha vacunat?». «No et contestaré a aquesta pregunta perquè crec que, davant tots els que han dit que vacunar-se és un acte de patriotisme o d’amor...», ha respost Abascal, sense poder acabar la frase, a causa de la interrupció de Losantos: «De tot això no, però és un acte de salut pública»

«Crec que els espanyols han de tenir llibertat per vacunar-se o per no vacunar-se», ha insistit el líder de la ultradreta. Un argument que no convencia el locutor: «Els espanyols tenen llibertat per vacunar-se o no vacunar-se». Tot seguit, li ha retret l’actitud en aquest assumpte: «Sincerament, igual que dic una cosa dic l’altra, vostè té una responsabilitat. Hi ha milions de persones que voten Vox i crec que és una postura molt irresponsable».

«En aquesta empresa no pot entrar ningú sense vacunar, perquè si contagia em quedo sense redacció», ha continuat dient el periodista: «Aquestes coses que en teoria queden bé, a la vida quotidiana cal negociar amb la realitat. Negociar amb la realitat és la vacunació. Des que hi ha vacunes no ha mort ni un sanitari a Espanya. Alguna cosa bona estaran fent». No obstant, ha deixat clar que està «segur» que Abascal ha rebut la vacuna