Al FesTVal de Vitòria

La Sexta presenta el nou ‘Más vale tarde’ amb Iñaki López i Cristina Pardo: «És el repte més gran de la cadena aquesta temporada»

L’espai es renova després de la sortida de Mamen Mendizábal a partir del pròxim dilluns 6 de setembre

La Sexta ha obert avui el FesTVal de Vitòria presentant el nou ‘Más vale tarde’. El magazín informatiu inicia etapa completament renovat després de la sortida de Mamen Mendizábal i l’arribada d’Iñaki López i Cristina Pardo com els nous presentadors. «És el repte més gran a què s’enfronta La Sexta aquesta temporada», ha reconegut César González Antón, director d’Informatius de la cadena.

El que fos presentador de ‘LaSexta Noche’ i la conductora de ‘Liarla Pardo’ «van ser la primera opció des del principi» per a aquest buscat renéixer: «Hem volgut fer un gir al programa, ser nous i crear un entorn atractiu de tensió i emoció», ha explicat González als mitjans.

Per la seva banda, els periodistes s’han mostrat il·lusionats amb aquest nou començament que arriba el pròxim dilluns 6 de setembre. «Un dels al·licients de fer el programa és estar amb Iñaki. Tindrà la nostra empremta, i la nostra empremta és que tenim la capacitat de saber quan ser seriosos i quan divertir-nos. I crec que això és important per a la gent» ha comentat Pardo

Els dos periodistes, lligats des de fa anys a la cadena, han coincidit en la importància de sortir de la zona de confort: «Els comunicadors hem de saber apostar per aquests nous formats», ha expressat López, que destaca la complicitat amb la presentadora: «Si podem traslladar la màgia de les Campanades a 2,5 hores diàries, perfecte».

González ha volgut destacar de ‘Más vale tarde’ que és un programa «molt empàtic» i «els dos són presentadors amb una capacitat d’empatia amb l’espectador brutal».

Temes:

Atresmedia