Relat impactant

El Germán narra a ‘First Dates’ la seva dramàtica experiència a Botswana: «Vaig assumir que moriria»

El comensal del ‘dating’ de Cuatro va explicar la dura aventura que va viure amb un amic durant un viatge

El restaurant de ‘First Dates’ obre diàriament les seves portes a comensals amb històries personals molt impactants. Aquest és el cas del Germán, un malagueny de 32 anys, que va explicar a Carlos Sobera la impactant experiència que va viure a Botswana amb un amic i per la qual tots dos podrien haver perdut la vida: «Vam llogar un tot terreny i ens vam ficar en un aiguamoll. Va començar a entrar aigua i el vam intentar treure, però vam haver de passar la nit al sostre del cotxe. Vam muntar una tenda de campanya».

En aquests primers minuts a la barra, l’aventurer va revelar que es va preparar per al pitjor dels finals en aquells fatigosos moments que van viure al país africà: «Vaig assumir que l’endemà moriria i vaig resar a tots els déus en què no crec. Més que per salvar-nos, per tancar els assumptes que tenia pendents». 

«Per sort, esforç o el que sigui vam aconseguir sobreviure, vaig poder tornar a Màlaga i dir totes les coses que tenia pendents per dir», va explicar el Germán, que actualment s’està prenent un any sabàtic: «Tenia un negoci i vaig decidir fer un tomb a la meva vida. He treballat durant 12 anys molt intensos».

Després d’explicar aquesta mala experiència, el Germán va saber que compartiria sopar amb l’Alison, una xef establerta a Marbella (Màlaga) de 33 anys, que també va mostrar la seva passió pels viatges i de conèixer noves cultures: «Necessito no tenir lligams de cap tipus, em considero una ànima lliure».

«M’ha agradat físicament. M’ha semblat una noia en forma, alta, guapa... Té una mirada i uns ulls blaus molt bonics. La veritat és que m’ha agradat bastant. M’ha impressionat», va afirmar el noi malagueny sobre l’Alison després de tenir el primera contacte.

Una vegada asseguts a la taula, el ‘feeling’ que hi va haver entre el Germán i l’Alison va ser més que evident, una cosa que va ser determinant perquè tots dos decidissin donar-se una segona cita al restaurant de ‘First dates’. «No puc dir que és l’amor de la meva vida, però vull conèixer-te més perquè m’has agradat, tenim coses en comú i ens hem avingut», va explicar la xef abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.

Temes:

First dates