Dona la seva versió

Rocío Flores es pronuncia sobre la polèmica abraçada entre el seu germà i Olga a la final de ‘Supervivientes’

La filla de Rocío Carrasco ha donat la seva versió sobre la controvertida aparició de David Flores a plató

Els programes de Telecinco continuen analitzant la polèmica victòria d’Olga Moreno a ‘Supervivientes’. Durant el matí d’aquest dilluns, Rocío Flores ha visitat ‘El programa del verano’ per explicar com se sent i donar la seva versió sobre el moment més controvertit que es va produir durant els últims minuts de la gala final del ‘reality’: l’aparició del seu germà David al plató

«Ets el millor supervivent de tota la història, ho has fet superbé. Ets la millor persona que he conegut en tota la meva vida», li va dir el fill de Rocío Carrasco a l’actual dona d’Antonio David Flores mentre Carlos Sobera li acostava un micròfon. 

L’aparició de David al plató, acompanyada d’aquestes paraules que molts qualifiquen com a guionitzades, és un clar exemple de violència vicària i mediàtica cap a la mare del jove. Per aquesta raó, les xarxes s’han mobilitzat i han acusat Telecinco i Buldog TV, productora de ‘Supervivientes’, de ser còmplices d’aquest tipus de maltractament

Aquest matí, Joaquín Prat li ha preguntat a Rocío Flores sobre l’escena que tant ha fet parlar durant els últims dies. «A Madrid vam venir 20 persones. Entre els quals érem David, Lola (filla d’Olga) i jo. En el moment en què Olga va guanyar Melyssa, David va dir que volia entrar», ha començat explicant. 

Segons el seu relat, van demanar permís a la productora perquè el seu germà pogués ser al plató. «Lola no va poder entrar perquè és menor i l’autorització no va arribar a temps», ha apuntat abans d’afegir que David «va arribar a Telecinco 20 minuts abans que Olga es proclamés guanyadora». «L’única que era aquí des del minut zero era jo, estava ficada en una sala», ha assenyalat.

Malgrat que les imatges semblen indicar el contrari, Rocío ha afirmat que la seqüència d’aquests fets va ser totalment espontània: «Va sorgir així». «David és una persona que va complint anys i que pensa per si sol, no em cansaré mai de dir-ho. Estic fins aquí que es parli d’ell en uns termes que no són. Ell està radiant i jo també, som tots molt feliços», ha conclòs.