Va deixar sense paraules la seva cita

La revelació de María a ‘First Dates’: «El meu marit i jo ens vam casem 21 hores abans de morir-se»

La comensal va explicar que era la il·lusió de qui era la seva parella era contraure matrimoni amb ella, una cosa a què va accedir al conèixer el que anava a passar

CUATRO

El restaurant de ‘First Dates’ és un lloc en el qual molts dels seus comensals poden deixen sense paraules les seves respectives cites amb les seves diverses històries personals. Aquest és el cas de la María, una pastissera menorquina de 50 anys, que va deixar bocabadat el Jordi, el noi amb qui va sopar després de fer-li la següent revelació sobre el seu últim matrimoni al llarg de la seva cita: «Ens vam casar 21 hores abans de morir-se, tot i que feia anys que convivíem».

«M’he casat dues vegades, quan no flueix, no flueix com em va passar amb la meva última parella. És veritat que acabava de sortir d’una relació en la qual va morir el meu marit d’un càncer als meus braços. Vaig quedar molt marcada en aquest aspecte», va assegurar la María al llarg de la visita al restaurant de l’espai de Cuatro.

Posteriorment, la María va explicar al Jordi que la il·lusió del seu marit era contraure matrimoni amb ella, desig que li va concedir abans que arribés aquest fatídic moment: «Va ser com dient-me que ja es podia morir, i a les 21 hores ho va fer. Van ser nou mesos de càncer, es va morir el gener del 2017, tenia 45 anys i es va morir feliç».

EN ELABORACIÓ