Després de complir un any concursant

Pablo Díaz guanya el pot de ‘Pasapalabra’ després de 260 programes: així ha sigut el moment

El músic diu adeu al concurs d’Antena 3 després de completar ‘El Rosco’ i emportar-se més de dos milions d’euros en total

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

Pablo Díaz ja forma part de la història de ‘Pasapalabra’ i de la televisió al nostre país. Després de complir un any des de la seva arribada com a participant, el concurs d’Antena 3 ha entregat aquesta nit el seu pot de 1.828.000 euros al músic després d’encertar correctament les 25 paraules que componien el seu mític ‘rosco’.

Responent la paraula ‘Dux’ en la lletra X al ser preguntat pel nom que rep un príncep o un magistrat suprem en les repúbliques de Venècia i Gènova, el veterà concursant ha aconseguit emportar-se el primer premi important de l’actual etapa del format presentat per Roberto Leal, dient adeu amb més de 2.044.400 euros, quantitat conformada pels diners del pot i el que ha acumulat en els més de 260 programes que ha concursat.

Pablo Díaz ha comptat amb un gran matalàs de temps per enfrontar-se a ‘El Rosco’ de ‘Pasapalabra’. De fet, el tenerifenc va dominar de principi a final totes les proves prèvies, aconseguint un total de 91 segons per a la prova final del concurs d’Antena 3, 176 en total sumats als 85 fixos que automàtica atorga el programa.