Així és l’anunci

Pablo Díaz, sense respiració: la impactant promo de ‘Pasapalabra’ amb el concursant a una lletra del pot

El mític concursant s’enfrontarà «ben aviat» a aquest ‘rosco’ que ja ha avançant la cadena

’Pasapalabra’ viurà un dels seus moments més emocionants des que va tornar a Antena 3 l’any passat, o almenys això és el que es pot intuir per la promo que ha llançat la cadena i en la qual Pablo Díaz es troba a una lletra d’acabar el ‘rosco’ i emportar-se l’anhelat pot.

Al vídeo, el concursant es queda pràcticament sense respiració amb el que pot arribar a passar al respondre la paraula que s’oculta a la lletra «X». La cadena no ha avançat més i tan sols especifica que aquest gran moment arribarà «ben aviat», per la qual cosa tampoc es mullen en la data.

No és la primera vegada que Pablo es queda a una lletra de completar el ‘rosco’, tot i que en anteriors ocasions la cadena ha preferit no crear falses expectatives, una cosa que fàcilment pot arribar a passar. Això sí, en aquest pot, al concursant li quedarien ni més ni menys que 53 segons per respondre correctament.

El concursant acumula més de 250 programes consecutius concursant, havent d’enfrontar-se en algunes ocasions a altres contrincants per guanyar-se la cadira blava. El pot acumulat al programa ara mateix ronda la impactant quantitat de 1.770.000 euros.

Temes:

Pasapalabra