Nou Projecte

Álex García serà el protagonista d’‘El inmortal’, la nova sèrie original de Movistar+

La nova sèrie de DLO Magnolia i la plataforma està inspirada en la vida del líder i fundador de la banda ‘Los Miami’

MOVISTAR +

Movistar+ ja ha trobat el protagonista de la seva nova sèrie original. Álex García serà el protagonista d’‘El inmortal’, la nova sèrie de DLO Magnolia que mostra l’ascens i la caiguda d’un regnat delictiu, construït sobre el tràfic de drogues i l’extorsió, i inspirada en la vida del líder i fundador de la banda ‘Los Miami’.

Aquest projecte original de José Manuel Lorenzo va arrencar el seu rodatge el 4 de maig a Madrid. Recentment, l’equip s’ha traslladat a Alacant. Aquestes seran les dues localitzacions principals de la sèrie, el rodatge de la qual es desenvoluparà durant 17 setmanes. 

’El Inmortal’ és un drama criminal dirigit per David Ulloa i Rafa Montesinos, escrit per Diego Sotelo i David Moreno. La sèrie comptarà amb 8 episodis de 50 minuts. Emilio Palacios, Marcel Borràs, Jason Day, María Hervás, Teresa Riott, Jon Kortajarena i Francis Lorenzo també formaran part d’aquesta producció de Movistar+ i Telemón International Studios en col·laboració amb DLO Produccions.

Així és ‘El inmortal’, la nova sèrie de Movistar+

Durant la dècada dels 90, el tràfic de cocaïna i el control de les discoteques de Madrid va estar en mans d’una banda que va acaparar centenars de portades i programes de televisió: Los Miami. El seu nom provocava el pànic d’aquell que l’escoltava. «El Inmortal» va ser el cap de tots ells. Aquesta història està inspirada en el seu regnat i en la ciutat que tantes vegades el va veure morir.