A les 21:30 hores

Paula Echevarría viurà una colpidora experiència durant el seu viatge amb Jesús Calleja a Cuatro

Un recorregut pel Parc Nacional Masai Mara és un dels punts de l’itinerari que l’actriu i l’aventurer recorren en el seu periple a Kènia

Cuatro emet aquesta nit, a les 21:30 hores, un nou episodi de ‘Planeta Calleja’. Rutes en bici per boscos i sabanes, vols sobre la vall del Rift, parades en poblats i centres de cooperació per a la protecció d’animals i un recorregut pel Parc Nacional Masai Mara són alguns punts de l’itinerari que Paula Echevarría recorre amb Jesús Calleja en el seu viatge a Kènia.

En una aventura allunyada de les rutes turístiques convencionals, l’actriu asturiana, que viatja acompanyada de la seva parella, Miguel Torres, fa realitat el seu somni de conèixer l’Àfrica i amarar-se del seu esperit i la seva màgia. El programa mostra la visita a un orfenat d’animals a Nairobi, on Paula té l’ocasió d’alimentar un guepard salvatge. També visita l’escola de primària d’Eselenkei, en la qual l’activista Agnes Pareyio lluita en contra de la mutilació genital femenina. Allà, Paula escolta el testimoni d’Agnes i d’algunes nenes que han fugit de les seves famílies per evitar ser víctimes d’aquesta atroç realitat. 

A la zona de Masai Mara, l’actriu asturiana veu per primera vegada lleons i altres animals salvatges en llibertat. Després d’una punxada durant un trasllat en plena nit, l’expedició s’ha de baixar del vehicle en una zona plena d’animals. «Vaig passar molta por. Ens vam trobar un búfal salvatge que va aparèixer de sobte darrere d’un arbust i em tremolaven fins i tot les pestanyes», confessa. 

En la recta final del viatge, ‘Planeta Calleja’ mostra la visita de Paula Echevarría a un poblat Masai i el vol en avioneta fins a la reserva d’Ol Ari Nyiro, en els quals la conservacionista i escriptora italiana Kuki Gallmann protegeixeals elefants de la caça furtiva i crea projectes de desenvolupament per a ètnies locals.