Idees clares

La cita d’un alcalde de 21 anys a ‘First Dates’: «Em veig traient-li el lloc a Pedro Sánchez»

El jove va deixar molt sorpresa la companya de vetllada en el programa de Cuatro

A la televisió es poden veure tota mena de persones i perfils. Sobretot, a ‘First Dates’ passen comensals amb curiositats molt particulars, com Víctor, un jove de 21 anys disposat a trobar l’amor en el programa de Cuatro i que va deixar molts sense paraules per ser l’alcalde del seu poble malgrat la seva curta edat. 

El jove va explicar a Carlos Sobera que va guanyar les eleccions d’un petit llogarret de Requena. Dels 18 habitants, 8 van votar per ell i el van convertir en un dels alcaldes més joves de tot el país. «Tots els polítics no som iguals, hi ha gent que està lluitant pels interessos de la seva gent, dels seus veïns, que escolten, que és molt important», va defensar. 

El solter va assegurar com veu el seu futur al món de la política: «En deu anys em veig d’alcalde de València i en 20 traient-li el lloc a Pedro Sánchez». A més, va donar per fet que la seva cita de la nit a l’espai el votaria si això arribés a produir-se en un futur. 

Després de la seva presentació, el presentador va rebre Marina amb una frase que la va deixar totalment trastocada: «¿Vols que et presenti el futur president de l’estat Espayol?». La noia va reaccionar amb temor al saber que la seva cita era alcalde: «M’ha fet un curtcircuit al cap», però després s’ho va prendre amb humor, ja que li va semblar curiós que Víctor seguís els passos del seu avi, que va ocupar el seu mateix càrrec 50 anys enrere. 

Temes:

First dates