Retrets i atacs

La gran bronca entre Gianmarco i Albalá: «Vas estar amb una tia i després la vas deixar per guanyar un ‘reality’»

Els dos concursants de ‘Supervivientes’ es van embolicar en una discussió arran de la prova del dia anterior

La gana i el cansament han fet que Gianmarco i Alejandro Albalá hagin perdut la paciència l’un amb l’altre. Els dos concursants de ‘Supervivientes’ es van barallar a causa de la prova del dia anterior, en la qual tots dos van competir contra Marta López i Olga Moreno. Tot i que l’organització els va donar l’opció de barrejar les parelles i equilibrar forces, cap va optar per aquesta opció.

«Jo mai he fet ‘Supervivientes’. Tu sí que has vingut aquí...», va començar a retreure-li Gianmarco, de manera que Albalá no es va quedar callat: «El ‘reality’ és la teva vida. Estàs nominat i et canvia la cara». Gianmarco no es va frenar i va dir a Alejandro que era un «amargat»: «¿Per què dius que estic amargat si jo no t’he insultat?», es queixava ell.

Onestini va acusar Albalá de voler fer la prova «de manera fatal»: «Que volguessis competir contra dues noies em sembla molt lleig i molt covard». «Covard tu, que estàs donant una opinió que no està bé», es va queixar llavors Albalá, que li va etzibar: «Vinc a fer el meu concurs tranquil·lament. Vas estar amb una tia i després la vas deixar per guanyar un puto ‘reality’, tio», va dir en al·lusió a la seva relació amb Adara Molinero.

El tema es va començar a escalfar i Gianmarco l’hi va pagar amb la mateixa moneda: «El que fa aquestes coses per tenir fama ets tu. Perquè tu has anat amb persones més famoses que tu per tenir una miqueta de fama», va dir l’italià fent referència a les relacions d’Albalá amb Chabelita i Sofía Suescun.