Nova faceta

Mahi Masegosa i Dakota es converteixen en presentadores: així serà el seu programa de cites

El programa, que s’emetrà a l’‘app’ Ubeat, ajuntarà virtualment cada setmana joves solters

Mahi Masegosa i Dakota tenen nou projecte juntes. L’exconcursant de ‘Supervivientes’ i ‘Maestros de la costura’, amb la participant d’‘Hermano mayor’ i també ‘exsuperviviente’ (totes dues van coincidir) tindran el seu propi programa de televisió. Serà un programa de cites a Ubeat, la multiplataforma d’entreteniment de Mediapro.

El nou programa, el nom del qual s’anunciarà pròximament, busca donar resposta al que molts solters i solteres necessiten en aquests temps de Covid: poder conèixer gent i, per què no, enamorar-se sense haver de córrer els riscos que implica utilitzar les aplicacions per lligar en temps de pandèmia.

Amb el llenguatge visual propi de les xarxes socials, ple de grafismes i colors, el programa ajuntarà virtualment cada setmana joves solters a la recerca de la seva mitja taronja, havent de respondre preguntes per conèixer-se millor i sempre sota l’atenta anàlisi de Mahi Masegosa i Dakota Tárraga, que seran les encarregades de dinamitzar les cites.

Tot i que el grup no ha avançat més detalls sobre l’emissió d’aquest nou format amb les dues ‘celebrities’ com a mestres de cerimònies, sí que ha obert ja el seu procés de càsting.