Després dels seus atacs aquest matí

Pablo Iglesias denuncia de nou Eduardo Inda: «Ens acusa de delictes gravíssims i Ana Rosa en silenci»

El candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid ha respost al col·laborador via Twitter

Aquest matí, Ana Rosa Quintana ha començat el seu programa atacant Pablo Iglesias pel vídeo de promoció de la candidatura de Podem a la Comunitat de Madrid en el qual apareixen diversos periodistes. Però, a més de l’editorial de la presentadora, el tema s’ha portat a la taula de debat, on col·labora Eduardo Inda. El periodista ha tornat a desqualificar tant Iglesias com Irene Montero.

«Quan jo dic ‘gentussa’ a Irene Montero i a Pablo Iglesias no els estic insultant, els estic descrivint», s’ha defensat Inda, que tot seguit els atacava brutalment tots dos: «Una gent que assenyala periodistes, que demanen que una persona innocent com jo vagi a la presó, és gentussa. És xusma, xusma és el que és».

«Algun dia els mitjans de comunicació hauran de reflexionar el que ha sigut en els últims set anys la promoció d’aquest personatge, del seu partit, quan és un partit antidemocràtic, finançat per dos dictadors. Per la veneçolana, que assassina els dissidents, i finançat per la dictadura iranià, que penja homosexuals i lapida dones», ha expressat molt vehement Inda.

El tertulià acabava la seva reflexió: «Algun dia, la professió ha de fer la reflexió de per què se li ha donat tant de camp a aquest personatge i se li ha perdonat tantes malifetes i atrocitats antidemocràtiques».

La resposta de Pablo Iglesias no s’ha fet esperar, i ha anunciat que denunciarà novament el col·laborador d’Ana Rosa. A més, l’exvicepresident ha criticat que la permissivitat de la presentadora: «Emprendrem accions legals contra Eduardo Inda per això que ha dit avui a ‘El programa de Ana Rosa’. El silenci de la presentadora mentrestant, entre insults, ens acusava falsament de delictes gravíssims, simplement revela el que és la ultradreta mediàtica», ha escrit Iglesias en el seu compte de Twitter.