Polèmica

Franganillo i Fortes critiquen un vídeo del programa de Cintora: «Això no és periodisme, és una altra cosa»

Diversos periodistes de TVE han mostrat el seu rebuig a

Diversos rostres coneguts de TVE han qüestionat unes imatges que es van emetre aquest dimarts a ’Las cosas claras’, el programa d’actualitat política i social que presenta Jesús Cintora als matins de La 1. Una reportera de l’espai es va acostar a Mariano Rajoy mentre feia un tomb per fer-li una sèrie de preguntes per la seva declaració com a testimoni al judici sobre la caixa b del PP, però no va estar per la feina de respondre-les.

Les imatges es van viralitzar ràpidament per xarxes socials, ja que l’expresident va canviar de rumb fins i tot en tres ocasions per intentar treure’s de sobre la reportera. «¿Té alguna idea de qui pot ser M. Rajoy, senyor Rajoy?», li va preguntar la periodista a l’expolític, que finalment va acabar pujant a un cotxe. 

Aquesta persecució no ha sigut del grat de Carlos Franganillo. «Absolutament impropi de RTVE», va escriure a Twitter el presentador del ‘Telediario’, que es mostrava «absolutament d’acord» amb l’opinió del seu company Marc Sala. «Jo és que això no ho acabo de veure a la radiotelevisió pública. Seré antic, no ho sé», publicava el periodista del Canal 24H. 

Xabier Fortes, que fa uns mesos criticava l’externalització de la producció de ‘Las cosas claras’, també s’ha mullat en aquest assumpte d’una manera encara més contundent. «M’afegeixo a tot el dit. Així no. Som la radiotelevisió pública. Això no és periodisme, és una altra cosa».

Se’ls hi ha sumat aquesta tarda Paloma del Río, veterana periodista de la corporació pública. «Jo no entenc una RTVE fent això. Així no, així no», ha comentat a la mateixa xarxa social.

Temes:

TVE