A ‘Late Motiv’

L’al·legat de Buenafuente després de la sortida d’Iglesias del Govern: «Ho veus en una sèrie i no t’ho creus»

El presentador va voler dedicar els minuts inicials de l’última entrega del programa de Movistar+ a analitzar els últims moviments polítics

Andreu Buenafuente va voler fer balanç en l’última entrega de ‘Late Motiv’ dels canvis inesperats que estan succeint en la política espanyola. En el seu habitual monòleg a l’inici del programa, el còmic va aprofitar per analitzar amb humor el succeït en les últimes jornades en els diferents partits i llançar algun dard a alguns dels seus líders

El presentador va situar els espectadors per començar el seu discurs: «Després de la moció de censura a Múrcia, d’Ayuso convocant eleccions per sorpresa, que la Justícia parés aquestes eleccions, que la moció de censura a Múrcia al final no prosperés, que Ciutadans denunciés la compra de diputats trànsfugues i que finalment la Justícia digués que sí que hi ha eleccions, hi ha hagut un altre gir de guió. Pablo Iglesias abandona el Govern i es presenta a les eleccions de Madrid», va afegir.

L’humorista va resumir el que suposa per a ell aquesta decisió del que ha sigut fins ara vicepresident segon: «És el típic que veus en una sèrie i dius que no és creïble. Massa girs de guió», va sentenciar. «Pablo li diu: ’se m’ha ocorregut això, però si tu m’ho demanes em quedo’. Pedro li contesta: ’Tu ves-te’n, ells et necessiten més que jo. És el teu moment’», va afegir recreant un suposat diàleg entre el de Podem i el President del Govern.

Per finalitzar la seva recopilació de fets el català també va voler parlar de la situació de Ciutadans. Buenafuente va tractar amb humor l’assumpte:  «Ciutadans no està bé. Això es veu, es nota, s’olora». «A més, Toni Cantó ha dimitit. Diu que pot tornar a ser actor, bé, com ara», va afegir sobre la sortida del partit del valencià.