Es va posar vermell

El parany de ‘First Dates’ que va treure els colors a un dels seus comensals

Lidia Torrent va fer que el Carlos es posés a ballar davant l’atenta mirada de tota la sala

Més enllà del clàssic sopar, ‘First Dates’ intenta que cada cita tingui un toc especial perquè els seus comensals se sentin còmodes i recordin amb bon peu el seu pas pel programa. Malgrat això, hi ha ocasions en què les propostes de Carlos Sobera i companyia acaben convertint-se en moments de conflicte per als solters, com li va passar al Carlos. 

El jove va acudir al programa per sopar amb l’Anabel, una noia oberta a enamorar-se amb qui va encaixar des del primer moment. Un dels temes de conversa que van tenir va ser sobre el que més els agradava fer i en el cas del Carlos va reconèixer que li encantava ballar: «Lligo per com ballo», va arribar a dir davant la sorpresa de la seva cita, a qui li va motivar aquesta dada. 

La confessió va desencadenar en el moment clau de la vetllada. Quan Lidia Torrent va escoltar les paraules del jove va demanar a l’equip del restaurant que posés música perquè el comensal demostrés els seus dots de ball: «Per aquí han dit que algú lliga per com balla, va per tu Carlos», una proposta que va ser recolzada tant per la cita del jove com per altres solters presents que el van animar.

Això no va agradar del tot al noi i li va costar bastant atrevir-se, però finalment es va veure obligat a fer-ho davant l’atenta mirada de l’Anabel. Una estona després va explicar com s’havia sentit mentre ballava davant la seva cita i de tots els comensals del programa de Cuatro: «m’he mort de vergonya. Tothom mirant-me».

L’Anabel va voler opinar sobre els moviments del jove: «Ballar, no ha ballat mai». No obstant, a la sortida del restaurant la Lidia li va donar una nova oportunitat de demostrar el seu domini de l’esquelet que li va agradar més. A la decisió final, sembla ser que el ball els va acabar portant sort, ja que els dos es van animar a tenir una nova cita junts. 

Temes:

First dates