Ni ballant es van entendre

El polèmic comentari de l’Enrique a ‘First dates’: «Les dones tenen el complex de servir els homes»

La Toñi no va compartir l’opinió que el jubilat va expressar en el transcurs del sopar que van tenir

Algunes persones acudeixen al restaurant de ‘First dates’ buscant l’amor que mai no han trobat en les seves anteriors relacions. Aquest és el cas de la Toñi, una jubilada de 72 anys que va reconèixer que no ha tingut gaire sort en el terreny sentimental malgrat que ha estat casada en dues ocasions: «No he estat enamorada de cap dels meus marits, però els he estimat moltíssim».

«He intentat refer la meva vida diverses vegades, però no he trobat l’home perfecte, el que jo vull, que és una cosa normal», va assegurar la Toñi instants de conèixer la persona amb qui soparia, i es va qualificar com una persona «activa» i «amb moltes coses per fer».

Deixant a part aquest moment, la Toñi va conèixer l’Enrique, un jubilat madrileny de 78 anys del qual no va tenir una bona impressió quan el va veure per primera vegada: «És baixet, calb i gras. No m’agrada gens».

Una vegada asseguts a la taula del restaurant, el cert és que tots dos no van tenir una bona sintonia. De fet, van discrepar per alguns dels controvertits comentaris que l’Enrique va realitzar sobre les tasques de la llar: «No faig res a casa perquè ja m’he matat a treballar tota la vida. Si jo puc arreglar una aixeta, les dones fan altres coses, com ara rentar i planxar».

«Generalment, les dones tenen complex de servir els homes», va assegurar el cavaller en el transcurs del sopar. «Potser el tenen les senyores que ha tingut com a companyes. Per a res em sento criada de ningú», va reaccionar la Toñi en un total a càmera.

Després que