Avançament

Antena 3 ofereix diumenge un nou episodi de ‘Mi hija’: L’Öykü confessarà al seu pare la seva malaltia

En el capítol 5, el Cemal apareixerà per preguntar a l’Asu si Öykü és la seva filla

Les sèries turques s’han convertit en les grans aliades d’Antena 3. La cadena d’Atresmedia va estrenar a l’estiu ‘Mujer’, que setmana rere setmana va anar sumant adeptes fins a convertir-se en la seva oferta més potent del ‘prime time’. La mateixa sort ha tingut ‘Mi hija’, que a l’espera de veure la seva evolució, està aconseguint grans dades d’audiència el diumenge a la nit. 

Per amenitzar l’espera, Antena 3 ha tret una promo que avança algunes de les trames de l’episodi d’aquesta setmana. En aquest avançament, el Cemal apareix perquè l’Asu resolgui els dubtes sobre la seva paternitat. «¿L’Öykü és filla meva?», li pregunta en l’avançament. A més, la nena haurà de confessar al seu pare la greu malaltia neurològica que pateix.

En el cinquè capítol de ‘Mi hija’, el Demir impedeix que l’Öykü se’n vagi en l’últim minut i decideix que ja no poden quedar-se a casa de la Candan, sobretot amb l’arribada d’un comprador interessat en la vivenda. 

Tot i que l’Öykü i el Demir encara no saben on viuran, la separació tornarà a planar sobre la Candan i la nena. El Demir idearà un sorprenent pla per salvar l’Uğur de la presó i, mentrestant, farà acte de presència una misteriosa dona involucrada amb el Cemal.

‘Mi hija’ es va estrenar el 4 de gener passat en horari estel·lar davant un 18,7% de quota de pantalla amb 3,2 milions d’espectadors. La sèrie va confirmar aquest èxit en les seves entregues posteriors al registrar dades superiors al 17% amb més de 2,7 milions. 

Temes:

Antena 3