Pel canvi climàtic

Mónica López demana perdó a Espinosa de los Monteros: «Em vaig posar com una hidra»

La presentadora de ‘La hora de La 1’ no ha dubtat a rectificar per haver malinterpretat un tuit del polític de Vox

Mónica López i Iván Espinosa de los Monteros han firmat la pau durant aquest dimarts al matí. La presentadora de ‘La hora de La 1’ s’ha disculpat públicament amb el portaveu de Vox al Congrés per haver malinterpretat un missatge que havia escrit en xarxes sobre l’escalfament global, com vam recollir en aquest article

Després que el polític agraís la rectificació que va publicar ahir a la nit López a Twitter, la conductora del matinal de TVE ha reiterat les seves disculpes: «Volia començar per l’embolic en xarxes. Ahir, el senyor Espinosa de los Monteros va posar un tuit en què parlava sobre escalfament i edat de gel. Feia referència a dues notícies d’un mateix mitjà. Reconec que me’l vaig prendre pel costat negacionista i em vaig posar com una hidra». 

«Li demano disculpes i de tota manera mantinc el cafè per parlar de canvi climàtic», ha apuntat López davant Espinosa de los Monteros, que, malgrat acceptar les disculpes, ha llançat un dard a l’equip de ‘La hora de La 1’: «Quan vostè vulgui. No es preocupi, en una vida anterior jo també he produït televisió, sé el que és emetre en directe i que per l’orellera li diguin coses a un, que les repeteix perquè es fia dels seus redactors i dels qui són a la sala de control». 

«Ara, vostè ha de tenir una conversa amb la persona que li va dir això i amb la gestora de xarxes de TVE, que va mantenir aquesta idea d’atacar sabent perfectament que era un error», ha deixat caure Espinosa de los Monteros. López, per la seva banda, li ha restat importància abans de continuar amb l’entrevista: «No es cregui que hi ha més enllà que això. Tenia només el text i és veritat que tenia dins dues notícies»

Aprofitant aquesta situació, ha preguntat al polític de Vox sobre la postura del seu partit davant el canvi climàtic. «No hi ha cap negacionisme. El clima està canviant des de fa mil·lennis. El que hi ha és un afany en el món progre d’assenyalar els ciutadans amb el dit i culpabilitzar-los», ha respost Espinosa de los Monteros. 

Temes:

TVE