MOLT COMENTADA

Cristina Pedroche es defensa de les crítiques per la seva foto despullada a la neu

La col·laboradora de ‘Zapeando’ va voler explicar com es va fer la comentada imatge

Cristina Pedroche va publicar la setmana passada una imatge que no va passar desapercebuda. La presentadora es va atrevir a fer-se una fotografia despullada sobre la neu aprofitant l’estela blanca que va cobrir Madrid. A causa del viral que es va fer la publicació, tan lloada com criticada, ella mateixa ha volgut mostrar la seva opinió sobre l’assumpte.

En la imatge compartida a les seves xarxes socials podíem veure la col·laboradora de ‘Zapeando’ fent ioga a l’exterior de casa sobre una capa blanca de neu que cobria el terra. Ràpidament molts usuaris van voler comentar-la amb divertits missatges, però també amb ferotges crítiques cap a la madrilenya per la suggerent fotografia.

Uns dies després de l’enrenou ocasionat, Pedroche ha volgut comentar-ho en el seu programa: «Jo, a casa meva, m’agrada estar despullada». «No entenc la que s’ha muntat», ha declarat la de Vallecas. Malgrat aquest aclariment ha explicat amb humor com es va fer la instantània: «Vaig estar-hi un segon, no em vaig quedar hores meditant». «A més, el que és el forat no es recolza a terra, ha declarat entre rialles».

També ha volgut fer referència a algun dels comentaris que ha tingut la publicació: «M’han dit un munt de coses. Fins i tot que si així congelo els òvuls». No obstant, l’enrenou ha fet que la imatge acumuli més de 360.000 ‘m’agrades’ a Instagram i va camí dels 17.000 comentaris, ja siguin negatius o positius.