Ja és tradició

El posat de Dabiz Muñoz amb el vestit que va portar Pedroche a les campanades del 2019

El xef es posa el vestit amb el que la presentadora va tornar a sorprendre la nit de Cap d’Any de l’any passat

Ja és tradició que Cristina Pedroche sorprengui cada any amb el seu vestit per a les campanades d’Antena 3. El que també és tradició és que el seu marit, Dabiz Muñoz, s’animi a enfundar-se els modelets que llueix cada 31 de desembre i que tantes opinions generen, per bé i per malament, a les xarxes socials. Aquest any no podia ser menys i el reconegut xef ha lluït l’espectacular vestit que va portar la presentadora fa 12 mesos

Pedroche va compartir aquest dimecres una fotografia en la qual compara com els queda el vestit a cada un. «Un any més, com ja és tradició, el eu marit demostran que està més bo que jo», escriu la col·laboradora de ‘Zapeando’ a la publicació, que acumula més de 120.000 ‘m’agrada’ i nombroses reaccions de rostres coneguts, com el seu estilista Josie o la seva rival de les campanades Anne Igartiburu. «TEAM!!», escriu el rostre de TVE juntament amb dos cors. 

Dabiz ha compartit en el seu compte la mateixa fotografia: «Doncs ja ho tinc tot a punt per veure la Pedroche a les campanades i a veure què em tocarà posar-me l’any que ve». «Un any més, i ja en van uns quants, continuo demostrant que fins i tot als meus 40 anys els vestits semblen més confeccionats per a mi que per a ella», afegeix amb humor abans de felicitar el 2021 als seus seguidors: «Res més a dir ni afegir, només que... Bon any, cabrons!!!!!!».