REPORTATGE DE LA SEXTA

Mainat i Dowrovolski, a ‘Equipo de investigación’: sorprenents declaracions i els WhatsApp que es van enviar després del coma

El programa de La Sexta ha aconseguit sengles entrevistes amb els protagonistes del mediàtic cas en el qual el creador d’’OT’ podria haver sigut víctima d’un suposat intent d’assassinat

Josep María Mainat ha sigut el gran protagonista de l’edició d’aquest divendres 4 de desembre d’’Equipo de investigación’. Després d’una entrevista en un plató de TV3 la setmana passada, el productor televisiu va decidir concedir una entrevista més llarga a La Sexta en la qual va donar nous detalls del mediàtic cas que protagonitza amb la seva exdona, Angela Dobrowolski (que també va donar la seva versió), a la qual acusa de, suposadament, voler acabar amb la seva vida. 

«Recordo que la nit del 22 al 23 de juny vaig estar en coma algunes estones. Després em vaig despertar i tot i que hi ha trossos que no recordo, sí que sé que em van dir que em despertés, que estava a deu de sucre i havia estat a punt de morir. Tenia sort que haguessin arribat a temps. Tinc una imatge prèvia d’ella donant-me unes injeccions», explica Mainat.

«Després de sortir de l’hospital, vaig conviure amb ella durant tres o quatre setmanes però vaig contractar una persona de seguretat perquè tenia por», assegura el productor, que va facilitar al programa els missatges de WhatsApp que es van intercanviar. «No vull parlar amb tu ni veure’t. Tinc una idea terrible al cap i vull saber la veritat», escrivia el creador d’’OT’.

En el reportatge, Maninat s’asseu en una de les seves propietats en què encara reconeix la seva incredulitat davant el succeït. A la part final del reportatge, es veu com el productor acudeix a la seva residència de Canet de Mar moments després que la mare dels seus fills intentés assaltar-la per la força. EN ELABORACIÓ.