NOVA INTEGRANT

Malú, fitxatge bomba d'Antena 3 per a 'Mask Singer' en substitució d'Ainhoa Arteta

La cantant torna a treballar en televisió tres anys després de ser coach de 'La Voz', en el nou talent musical d'Antena 3, que comença les seves gravacions

malu

Cop d’efecte d’Antena 3. La cadena d’Atresmedia ha fitxat Malú, que s’afegeix a l’equip d’investigadors de ‘Mask Singer: adivina quién canta’ per valorar les actuacions dels famosos emmascarats i intentar esbrinar la seva identitat, segons ha explicat YOTELE i ha avançat Lockout Media.

La cantant, absent dels escenaris després del seu embaràs, torna per la porta gran a televisió de la mà del nou talent musical presentat per Arturo Valls, tres anys després de ser ‘coach’ de ‘La Voz’ a Telecinco. La incorporació de Malú es produeix després de la baixa d’última hora d’Ainhoa Arteta, que pel canvi de data de les gravacions com a conseqüència de la Covid-19 no ha pogut reorganitzar la seva agenda per emprendre aquest projecte.

No obstant, fonts consultades per YOTELE asseguren que Malú era la primera opció d’Antena 3 i Fremantle, productora del concurs musical, per asseure’s la taula que compartirà amb Los Javis i José Mota. No obstant, l’estat avançat de gestació de la cantant va impedir que pogués acceptar la proposta al seu moment.

D’aquesta manera, les gravacions de ‘Mask Singer: adivina quién canta’ comencen per fi aquest divendres 11 de setembre. L’objectiu d’Antena 3 és estrenar-lo al llarg d’aquesta temporada en ‘prime time’ una vegada s’emeti l’edició de ‘La Voz’, que comença aquesta nit, i la recta final de la vuitena edició de ‘Tu cara me sunea’, també posposada per culpa de la pandèmia sanitària. NOTÍCIA EN ELABORACIÓ.

Temes:

Malú Antena 3