DEP

Nou cop per a Paz Padilla: mor la seva sogra tres setmanes després de perdre el seu marit

Ana Isabel Agarrado, la mare d'Antonio Juan Vidal, va morir el 10 d'agost

paz-padilla

El 2020 està sent el pitjor any per a Paz Padilla. La presentadora ha patit un altre cop de mala sort, ja que ha hagut d’afrontar una nova pèrdua només tres setmanes després de la mort del seu marit, Antonio Juan Vidal, als 53 anys d’edat a causa d’un tumor cerebral. Ana Isabel Agarrado, la seva sogra, va morir dilluns passat, 10 d’agost. La dona ha mort 24 dies després de la mort del seu fill, que va commocionar tot el sector audiovisual i els companys de professió de Paz Padilla.

Una notícia tràgica que va arribar tan sols cinc mesos després que la humorista perdés la seva mare, Dolores Díaz, a qui estava molt unida. De moment, la presentadora es troba allunyada dels platós per poder descansar i refugiar-se en la seva família després de la mort del seu marit. «Ara estic de retir, travessant el desert més dur de la meva vida, on només veig pedres al camí. Ell m’ajudarà a trobar el meu destí. Soc un animal ferit, però vaig avançant», va escriure a finals de juliol al seu compte d’Instagram.

Paz Padilla tornarà a ‘Sálvame’ en una data encara per determinar i també exercirà com a jurat de la sisena edició de ‘Got talent’. De moment, a causa de les circumstàncies, la gaditana s’ha absentat de les primeres audicions del ‘talent show’ de Telecinco.