PER LA COBERTURA DEL CORONAVIRUS

Xabier Fortes respon a una ferotge crítica de Girauta a TVE: «Dir-nos nazis sobrepassa tot el tolerable»

El presentador de 'Los Desayunos' a La 1 ha contestat per Twitter a un article d'opinió de l'ex de Ciutadans

losdos

Xabier Fortes ha decidit respondre per Twiter a una ferotge crítica de Juan Carlos Girauta a TVE. L’expolític de Ciutadans publicava una columna d’opinió titulada ‘RTVE i l’oblit de l’ésser’ on s’expressava durament contra la pública per la cobertura que està realitzant del coronavirus.

Girauta definia TVE com a «aparell públic de manipular» durant la crisi sanitària i comparava la cadena amb el ministre de propaganda de l’Alemanya nazi, Goebbels: «¡Els espots televisius han abusat de Leni Riefenstahl, mil vegades més subtil que el ministre de Propaganda, fins a la nàusea! No, si Goebbels neix un segle més tard el posen de becari en l’ens, i d’allà no passa».

Després d’aquest atac, Xabier Fortes decidia contestar directament al tertulià: «Estem desbordats de feinaSegur que hem comès errors i més d’una malaptesa, jo el primer, que hem de ser criticats per això, però qualificar-nos de nazis crec que sobrepassa tot el tolerable», ha escrit.

No ha sigut l’únic, Carlos del Amor, encarregat de realitzar les peces finals del ‘Telediario’ s’unia al presentador de ‘Los Desayunos’ i decidia respondre a Girauta:  «Molts companys estan jugant-se la salut per fer la seva feina. A l’autor només li diré una cosa: per a la immoralitat no hi ha vacuna ni cura».